lørdag 29. november 2008

Grævla jillt

Som de sier i Stavanger. Som betyr veldig bra ellernoesånt. For det er grævla jillt å eta dinner på restauranten til Mr. Big. Italiensk, lite koselig sted med levende pianomusikk. En perfekt avslutning på
Sex and the city-guided tour.

Mari og Ragnhild fra Stavangæ, som til vanlig studerer i Volda, men som dette semesteret har studert i Vermont, skal være på besøk frem til søndag. I dag troppa vi og en haug med andre høyhælte jenter opp på 5th avenue for å være med på en 3 1/2 timers guidet busstur. Først kjørte vi gjennom Manhattan for å se flere av stedene fra serien og filmen. Plaza hotel, kinoen Paris, møbelbutikken der Troy og Charlotte handler, galleriet til Charlotte, leiligheten til Samantha, treningssenteret til Miranda, leiligheten til Mr.Big, restauranten der Carrie og Big har middagen før bryllupet, stedet der Carrie pælmer blomsterbuketten i trynet på Big fordi han backer ut av bryllupet, og flere andre steder.

Vi var også innom Magnolia Bakery. Der er det meterlange køer - hver dag - fra morgen til kveld, og ikke bare i serien. New yorkerne liker sine cupcakes. Det gjorde vi og. Den var litt mer heavy enn muffins, sjokoladen på toppen var veldig kremaktig, og det smakte generelt himmelsk.

Vi stoppa på shoppe-spots, drakk cosmopolitans på baren til Steve og Aiden, og gikk av bussen på Times 3 1/2 time senere. Etter å ha sosa litt rundt en stund, fant vi restauranten som sjølvaste Mr. Big driver, IRL, og hvor han har blitt spotta flere ganger. Vi så han ikke, men det var et veldig koselig sted og maten var herrrlich. Etter det ble det litt shopping. Jeg kjøpte en
svart silke Levis-skjorte. Før 80 dollar (560 kroner), så 70 dollar (490 kroner) og så 30 dollar (210 kroner). Det er scoop det?













Ingen kommentarer: