søndag 19. oktober 2008

Tidenes natt

Mæææn, Eric Prydz-konsert på fredag var FETT. Pacha er stedet - 4 etasjes disco. Kvelden begynte med vors i Brooklyn. Andreas, Mia, Ac, Åshild, to venner av Åshild, Dyveke, Liss, Carl-Erik og jeg. Åshild og jeg bor på studenthjem her i Brooklyn, og her er det strengt. Carl-Erik som mista lommeboka si for en stund siden, dukka opp her uten ID. Og det MÅ man ha for å komme inn i bygninger i NY, etter 11. september. Sjefen her satt vakt, og sa at Carl-Erik ikke fikk lov å komme inn. Han satt seg utenfor, så holdt vi ham med selskap på tur. Etter en drøy time var sjefen ferdig på jobb, og en dame var plutselig vakt. Vi benytta anledningen, fikk Carl-Erik inn, og vorset kunne begynne. Skrævling og kina-mat og plutselig var vi på et annet vors. En del dræmmer og nudler senere satt vi oss på Subwayen mot Times Square. Taxi derfra og Pacha here we are.

ENORMT sted. Lyskastere i alle mulige farger, dansende folk og digg musikk - Eric Prydz <3 Dansegulvet var stort og trangt, men det gjorde ingenting. Vi kom i 1-2 tiden. Og dansa konstant helt til det stengte. 05.30. Det er mange, mange timer med dansing! Skjønner ikke åssen jeg klarte det, men det var bare hele atmosfæren der, og alle folka og musikken og ja, hele pakka. Og dassen! Den var rene butikken! Med godis, tyggis, munnspray, sminke, hårspray! Og folk som tørker hendene dine.




Etter en laaang natt med dansing var det tid for nattmat. En blinkende svær påmmfri-M lyste mot Andreas og meg på Times Square. (Du vet du er i Amerika når mækkærn er døgnåpen.) Så steller vi oss i køen og glor lenge på tavle-menyen. Vi ser og ser og skjønner ingenting. Vi ser på hverandre, ser på menyen, ser på hverandre, ser på menyen. "Hææææææææ? Så rare burgere de har her!" Pannekaker med sirup lissom? Etter kanskje å ha stått sånn i 15 minutter går det opp for oss. Åja, frokost-meny! Så da ble det pannekakeburger med sirup og egg og en potetgreie og kaffe og cola på Subwayen hjem. Maks herlig kveld.

Ingen kommentarer: